Over ons

Leuk dat je er bent.

Op deze pagina nemen wij je mee in verschillende verhalen. Enerzijds de pagina Crownsteve.com. Een blogpagina, waarop wij van alles en nog wat onder de loep nemen. En wij schrijven onze reviews naar eer en geweten Dit zijn onze persoonlijke keuzes en beoordelingen en deze zijn absoluut niet afhankelijk of hier wel of niet een affiliatie aan vast gekoppeld zit.( Een affiliatie is een persoon die een product of dienst promoot, en daar na een succesvolle transactie een commissie voor zal ontvangen. Bij affiliatie marketing is er doorgaans sprake van ‘no-cure-no-pay’ constructie waarbij alleen betaald wordt wanneer de gewenste conversie heeft plaatsgevonden.)

Waarom maken jullie gebruik van affiliatie links?

Met de inkomsten die wij genereren met deze links, betalen wij de hosting van onze website. Aan deze links kunnen ook voordelen zitten. Wij kunnen in sommige gevallen pakketten, of diensten met extra korting aanbieden.

Er bestaan ook affiliatie links, waarbij er extra kosten in rekening gebracht kunnen worden aan de gebruiker, zodat wij via de gebruiker meer verdienen. De links gebruiken wij niet.

Anderzijds willen wij jullie meenemen in ons verhaal emigratie. Ja jullie lezen het goed wij gaan emigreren in 2025. Wij gaan naar Island of paradise Bali.

Onze weg kunnen jullie vanaf nu volgen.